A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és további 5 percig így pirítjuk. Ekkor belekeverjük a köményt, a paradicsomot, a pürét, a
A marhahúst az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük az a
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a húst, az összes fűszert, a paradicsomot, a szilvát. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a húst, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a húst, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított fél ór
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sóval, pirospaprikával meghintjük, illetve a köménymaggal és a babérlevéllel
Belevágunk a bográcsra pár darab szalonnát. Kisütjük és hagymát vágunk rá. Felöntjük vízzel, vágunk bele zöldségeket, és megsózzuk.
Ugrás a lap tetejére >>