Paszulyt és az összevágott füstölt húst előző est hideg vízbe áztatjuk. Majd a kettőt friss lével egyszerre feltesszük főni. Félfövésében tejföllel elk
A marhahúst és a velőscsontot kb. másfélszer, legfeljebb kétszer annyi hideg vízben tegyük fel főni. Lassú tűzön főzzük fel, a keletkezett habot szedjük le
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd hozzáadjuk a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
Elkészítünk egy hagyományos marhahúslevest, azonban a marhahús mellett füstölt húst is főzünk a levesbe. Ezután a zsemlegombócokat tesszük bele, majd ha az
Ugrás a lap tetejére >>