A hagymát finomra vágjuk, és forró olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, kis ideig pároljuk, majd felöntjük kevés vízzel, felforraljuk, és átszűrjük. A lis
A hurkát két liter vízben megfőzzük. Eközben a felaprózott hagymát az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Ezzel sűrűsítjük be a levest, majd a sóval és a tormáv
Húsokat beáztatjuk hideg vízbe. Felteszünk főni vizet, benne a zöldségekkel, és pár szem borssal. Beletesszük a húsokat. Fél óra múlva pedig a krumplit is. Hagyjuk főni m
A zsemléket beáztatjuk, a hagymát apróra vágjuk, és az olajon megdinszteljük. A májat megtisztítjuk, leöblítjük és aprítógépbe tesszük, vagy késsel elkaparjuk. A kinyomko
A májkonzerveket keverjük simára a csontlével, adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük 10 percig. A tojássárgákat keverjük el a tejjel, é
A levest felhevítjük. A lisztet összegyúrjuk a tojással és sóval, majd kis adagokban beledolgozzuk a tejet és a vajat. 20 percig állni hagyjuk, majd belekeverjük a fűszer
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és további 5 percig így pirítjuk. Ekkor belekeverjük a köményt, a paradicsomot, a pürét, a k
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és további 5 percig így pirítjuk. Ekkor belekeverjük a köményt, a paradicsomot, a pürét, a k
Ugrás a lap tetejére >>