A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a köményt, a koriandert, a narancshéjat és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alapléve
Az olajba kevés lisztet szórunk, majd beletesszük a lereszelt tormát, és így kissé megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd sózzuk, paprik
A sonkát felöntjük a húslevessel és a vízzel, felfőzzük, fedőt teszünk rá és egy órán át pároljuk. Ezután a borsót adagoljuk további egy órára főzni
A húst és a fűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük másfél luter sós vízzel, majd forrástól számított 20 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a felcsíkozo
Az összes zöldséget tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. A húst, a paprikát, a paradicsomot és a burgonyát vágjuk kockára, a hagymát finomra, a bacont kockára,
Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 25 percig főzzük lefedve. Ekkor h
A húsból, csontból és zöldségekből levest főzünk.
A csontot feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk, majd belekeverjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a z
A húsokat lábosba tesszük, és húslevest készítünk belőlük. Ezután házi tésztát készítünk, amelyet megtöltünk a darált húsokkal, a gombával, sózzuk,
Ugrás a lap tetejére >>