» 8 közepes méret? sárgarépa » 60 g vaj » fél tk. vörösborecet » 1/4 tk. frissen reszelt szerecsendió » fél tk. durva szem? tengeri só » 1/4 tk. frissen ?rölt fekete bors » 1 tk. apróra vágott friss petrezselyem
A sárgarépát megtisztítjuk, és 4-6 perc alatt el?f?zzük. Folyó víz alatt 10 másodpercig öblítsük le. Készítsük el a grillsüt?ben a parazsat. A vajat, az ecetet, és a szerecsendiót melegítsük össze, és kenjük be vele a répákat. A só és bors felével ízesítsük a répákat. Nyitott süt?ben grillezzük a répákat 5 percig, közben fordítsuk meg, majd tegyük tányérokra, kenjük meg a maradék vajas keverékkel, majd sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg petrezselyemmel.
Elkészítési id?: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom