A szardellákat elfelezzük, majd mindegyiket egy-egy olajbogyó köré csavarjuk. Közben kettesével fogvájóra t?zzük ?ket, és így kínáljuk.
A tojásokat forrástól számított 10 percig f?zzük, majd héjukat eltávolítjuk. Eközben a burgonyát sós vízben puhára f?zzük úgy, hogy az utolsó 2-3 percre a zöldborsót és a
Egy tálban összekeverjük a hagymát, az eceteket és a cukrot, majd negyed órát állni hagyjuk. Eközben az osztrigákat szétnyitjuk, majd a kagyló egyik felében hagyjuk, és z
Egy tálban csomómentesre keverjük a lisztet a sóval, a cukorral, a vízzel és az olajjal, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Az osztrigákat ebbe mártjuk, majd for
A halat 24 egyforma darabra felvágjuk. Egy tálban a felaprózott rozmaringhoz keverjük a citromlevet, a fokhagymát és az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk, és ebbe pácol
Egy tálban összekeverjük az olajbogyókat a paprikával, a citrommal, a kakukkf?vel, a babérlevéllel, a köménnyel, a korianderrel és a chilivel, majd az egészet eloszlatjuk
A halat kiszálkázzuk, felcsíkozzuk, majd 4 ek. olívaolajban kisütjük ?ket. Ezután 2,5 dl olívaolajban megpirítjuk a mogyoróhagymát, majd beletesszük a répát, a babérlevel
A padlizsánokat hosszában félbevágjuk, egy-két helyen bevagdossuk, majd egy jénaiba tesszük ?ket. Sózzuk, borsozzuk, olívaolajat csepegtetünk rájuk, majd a fokhagymával,
Ugrás a lap tetejére >>