A narancsok héját lereszeljük, félretesszük, húsukat pedig felszeleteljük. Egy salátástálban összekeverjük a narancsot, az édesköményt, a hagymát, narancsok levét, az olí
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, az ecetet, a petrezselymet, a chiliket és a cukrot, majd h?t?be tesszük. A kagylókat a vízben addig f?zzük, amíg kinyílnak, a ki
A karfiol rózsákat sós vízben kb. 5 percig f?zzük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a tejet, a tojást és egy tk. sót. Ebbe mártjuk a karfiolt, majd forró olajban me
Egy tálban összekeverjük az ecetet, a fokhagymát, a chilit és a petrezselymet, majd ebben pácoljuk egy órát a szardíniát. Ezután lecsepegtetjük, és sós, borsos lisztbe fo
A halat 2 napig vízben áztatjuk úgy, hogy naponta háromszor kicseréljük a vizét. Ezután csíkokra vágjuk, majd az el?ször felforralt, majd leh?tött tejjel felöntjük, és eg
A felvágott héját eltávolítjuk, a szeleteket elnegyedeljük. A datolyát kimagozzuk, a magok helyére egy-egy felvágott darabot teszünk. A bacont elfelezzük, mindegyik szele
Az olívaolajt felforrósítjuk, majd beledobjuk a paprikákat, és 15-20 másodpercig sütjük ?ket. Ekkor azonnal lecsöpögtetjük, sóval megszórjuk ?ket, és már kínálhatjuk is.
A paprikákat addig grillezzük, amíg megfeketednek és felhólyagosodnak. Ezután zacskóban kih?tjük ?ket, és héjukat eltávolítjuk. Ezután turmixba tesszük a kapribogyóval, a
Ugrás a lap tetejére >>