A narancsok héját lereszeljük, félretesszük, húsukat pedig felszeleteljük. Egy salátástálban összekeverjük a narancsot, az édesköményt, a hagymát, narancs
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, az ecetet, a petrezselymet, a chiliket és a cukrot, majd hűtőbe tesszük. A kagylókat a vízben addig főzzük, amíg kin
A karfiol rózsákat sós vízben kb. 5 percig főzzük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a tejet, a tojást és egy tk. sót. Ebbe mártjuk a karfiolt, majd for
Egy tálban összekeverjük az ecetet, a fokhagymát, a chilit és a petrezselymet, majd ebben pácoljuk egy órát a szardíniát. Ezután lecsepegtetjük, és sós, bor
A halat 2 napig vízben áztatjuk úgy, hogy naponta háromszor kicseréljük a vizét. Ezután csíkokra vágjuk, majd az először felforralt, majd lehűtött tejjel fe
A felvágott héját eltávolítjuk, a szeleteket elnegyedeljük. A datolyát kimagozzuk, a magok helyére egy-egy felvágott darabot teszünk. A bacont elfelezzük, mind
Az olívaolajt felforrósítjuk, majd beledobjuk a paprikákat, és 15-20 másodpercig sütjük őket. Ekkor azonnal lecsöpögtetjük, sóval megszórjuk őket, és már
A paprikákat addig grillezzük, amíg megfeketednek és felhólyagosodnak. Ezután zacskóban kihűtjük őket, és héjukat eltávolítjuk. Ezután turmixba tesszük a
Ugrás a lap tetejére >>