Egy tálban összekeverjük az
ecetet, a
fokhagymát, a
chilit, a piros
paprikát és az
olívaolajat, majd éjszakára ebbe pácoljuk a csirkehúst. Másnap kiszedjük a pácból, és 10-15 perc sütés után fogvájóra tűzzük a húskockákat. Az
avokádót feldaraboljuk, meglocsoljuk a
citromlével, majd a füstölt
sajttal, a koktél
paradicsommal, a fekete és zöld olajbogyóval és a
goudaval együtt ezt is fogvájóra tűzzük. A
sonkát felcsíkozzuk, és ebbe tekerjük a dinnyéból kivájt kis golyókat. A krém hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd egy kis tálba rakjuk. A krémet egy nagy tálaló tál közepére tesszük, körberakjuk a többi hozzávalóval, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>