A húst vajon pirosra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk és tányérokra tesszük. A pecsenyelevet rálocsoljuk, majd ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
A borjúérméket besózzuk, szalonnával betekerjük, megtűzzük, majd serpenyőben elősütjük. Ezután tepsibe tesszük, mellérakjuk a felszeletelt zöldségeket, m
A feldarabolt borjúhúst a felaprított vegyes zöldséggel enyhén sózott vízben, fedő alatt puhára főzzük. Ha kész, a húst a léből kivéve hagyjuk kihűlni,
A felszeletelt borjúhúst 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztből vajas rántást készítünk, de pirítás előtt
A rizst megmossuk, és enyhén sós vízben 1 órát áztatjuk, majd leszűrjük. Kuktába sós vizet teszünk, hozzáadunk pár karika citromot, és a rizst megfőzzük.
A húst megsózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Olajat melegítünk, és a húst mindkét oldalát megpirítjuk. A bort aláöntjük, beletesszük a felaprított ha
A pác hozzávalóit keverjük össze, majd tegyük lezárható műanyag zacskóba, a karajokkal együtt, és zárjuk le. Tegyük 8-12 órára a hűtőbe, időnként for
A sütőt melegítsük elő 250 fokra. Tegyük tepsibe a félbevágott burgonyát. Locsoljuk meg 1 evőkanál olajjal és rázzuk jól össze. Sózzuk, borsozzuk. Süssü
Ugrás a lap tetejére >>