A lereszelt hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, kevés curryt, a kókuszreszeléket, fél citrom levét és a f
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül reszelt sajtos morzsá
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjána
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjána
A combot megsózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd a maradék szalonnával kirakott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk a tejföllel és a borral, hozzáadjuk a felszelete
Egy kisebb tepsit felforrósítunk a sütőben. A fokhagymát megtisztítjuk, sóval megszórjuk, fokhagymanyomón átnyomjuk. A rozmaringgal, az olajjal és a húskivona
A húst sózzuk, borsozzuk, vajat kenünk rá. A paradicsomot és a hagymát 8-8 részre vágjuk, egy beáztatott agyagedény aljára tesszük, majd megszórjuk a rozmari
Ugrás a lap tetejére >>