A lereszelt hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, kevés curryt, a kókuszreszeléket, fél citrom levét és a feldarabolt ban
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül reszelt sajtos morzsába forgatjuk,
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjának felét felönt
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjának felét felönt
A combot megsózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd a maradék szalonnával kirakott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk a tejföllel és a borral, hozzáadjuk a felszeletelt gombát,
Egy kisebb tepsit felforrósítunk a sütőben. A fokhagymát megtisztítjuk, sóval megszórjuk, fokhagymanyomón átnyomjuk. A rozmaringgal, az olajjal és a húskivonattal krémmé
A húst sózzuk, borsozzuk, vajat kenünk rá. A paradicsomot és a hagymát 8-8 részre vágjuk, egy beáztatott agyagedény aljára tesszük, majd megszórjuk a rozmaringgal. Ekkor
Ugrás a lap tetejére >>