A rombuszhalat sós vízben puhára főzzük, majd tálra tesszük. Az osztrigákat bepanírozzuk, olajban kisütjük, majd a rumbuszhal köré tesszük, és már kínál
A lisztből, a tojásokból, az olajból, a tintahaltintából és a sóból tésztát gyúrunk, majd fél napig pihentetjük. Tésztagéppel vékonyra nyújtjuk, majd b
A megtisztított krumplit és zellert sós vízben puhára főzzük, majd összetörjük. A halfilét nyolc egyforma szeletre felvágjuk, sózzuk, majd a körömvirágba
A harcsát először tisztítsuk meg, majd vágjuk 2 cm-es szeletekre, és sózzuk be. Hagyjuk így kb. fél órán át állni. Ezt követően forgassuk meg olvasztott va
Sózzuk be és kevés citrom levével öntsük meg a filéket. Tisztítsuk meg a spárgát, vágjuk le a fás végét. Fogjunk egy lábost engedjünk bele vízet, amjd ad
A hal filét beirdaljuk, lesózzuk, morzsába panírozzuk, végül zsírban sütjük ki. Citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
A halfilét 4 egyenlő darabra szeljük, amit bepácolunk hagymakarikákkal, felaprított petrezselyemmel és olajos citromlével, amiben 1 órán át állni hagyjuk.
A
A csípős fűszer hozzávalóit összekeverjük, a halat a fűszerrel ízesítjük. A sütőt 220 fokon előmelegítjük. A halat egy tepsibe helyezzük, lefedjük, és
Ugrás a lap tetejére >>