Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat,
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat,
A sült paprika-pürét, a vajat turmixgépben összekeverjük, majd fűszerezzük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A
Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott pulykahúst, majd megsózzuk, megborsozzuk. A zöldségeket feldaraboljuk és egy tálba öntjük. A tonha
A halat megmossuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és kifilézzük. A halmaradékokra 2 liter vizet öntünk, főzzük egy órán át, jól megsózzuk és hozzáadjuk a fe
A burgonyát meghámozzuk, és felszeleteljük. Egy tűzálló tálat kibélelünk a vékony szalonnaszeletekkel, majd beletesszük a burgonyát, és 30 percig sütjük.
A halszeleteket megsózzuk, bepaprikázzuk, beirdaljuk, és a résekbe szalonna darabkákat tömködünk. A burgonya szeleteket zsírral bélelt tepsibe helyezzük, erre
A kifilézett pontyot megtűzdeljük a szalonnával és megfűszerezzük. Zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük a felkarikázott burgonyát, rá a felkarikázott hagymát
Ugrás a lap tetejére >>