A hal filét beirdaljuk, sózzuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük. Végül citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
A halat besózzuk, beirdaljuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fogyasztjuk.
A halakat megtöltjük a tárkonyággal, a citrommal, sóval és borssal. Kívülről megkenjük az olvasztott vajjal. Előmelegített(220 fok) sütőben lefedve megsütj
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A csípős fűszer hozzávalóit összekeverjük, majd a halakat megtöltjük vele. Egy tepsibe tesszük őket, és alufóliával le
A halakat a petrezselyemmel, a citrommal, sóval és borssal megtöltjük, majd az olvasztott vajjal megkenjük. A sütőt előmelegítjük, a halakat egy tepsibe helyezz
A pác hozzávalóit egy műanyag zacskóban összekeverjük, hozzáadjuk olívabogyókat, és a halat megtöltjük vele. Előmelegített sütőben(220 fok) lefedett teps
A mandulát turmixgépben finomra daráljuk. A kenyérmorzsát, a paprikát, a petrezselymet, a fokhagymát, a szárított paprikát, a sót, a borsot beletesszük, és s
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sáfrányt, a sót és a borsot turmixgépben összekeverjük, amíg a gép forog az olajat is belecsorgatjuk. Addig keverjük, m
Ugrás a lap tetejére >>