Ha a rákhús mélyhűtött, sós vízben előfőzzük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a paprikát, a borsot és a sót. Hozzáadjuk a lisztet, majd felöntjük a c
A rák húst, miután fűszeres vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától, majd paprikás, lisztes vajon megpirítjuk, és felöntjük a levessel. Végül a
A rák húst, miután fűszeres vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától. A felkockázott gombát, megpirítjuk vajban. Rántást készítünk lisztből, 5
A zellert, almát felkockázzuk, ráöntjük a majonézmártást és összekeverjük a tárkonyos, citromos, kapros vízben főtt, hal és rákhússal. Végül az egésze
A krumplit sós vízben puhára főzzük, villával átnyomkodjuk és beledolgozzuk a lisztet, a sütőport, a fokhagymás sót és a vajat. Felengedjük hideg vízzel é
A combokat lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába forgatjuk őket és megsütjük az olajban. A hagymát felkarikázzuk, a paprikát, paradicsomot
A rántott busát a szokásoknak megfelelően kell elkészíteni azzal a különbséggel. hogy a sózással együtt ételízesítővel is meg kell szórni. Ponty helyett
A halat felszeleteljük, megfűszerezzük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába forgatjuk, és megsütjük az olajba.
Ugrás a lap tetejére >>