A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk, 8 felé szeljük, barázdákat vágunk a húsába és jól bedörzsöljük sóval.
Sós vizet forralunk, megfőzzük benne a krum
Miután a pontyot besóztuk és megirdaltuk, a bevágásokba szalonnaszeleteket, reszelt hagymát, sót és paprikát teszünk. A burgonyát megfőzzük, karikákra vágj
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel, és vagdaljuk be. A nyílásokba tegyünk szalonnaszeleteket, sózzuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával. Egy tepsit kenj
A megtisztított, átöblített póréhagymákat vágjuk fel 5 centis darabokra. Ezután adjunk hozzá 1 deci vizet és a bort. Kezdjük el főzni, közben pedig fűszere
A rizst és a hagymát 6 dkg vajban megpirítjuk, fűszerezzük és hozzáadjuk a levest. Egy vajjal kikent tetszőleges formát választunk, belerakjuk a rák filét, é
Elkészítési idő: kb 1 óra sütéssel együtt
Energiatartalom: 308 kcal/1292 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 175 fokra, légkeverés esetén 155 fok is e
Tepsi aljár szalonnát teszünk, erre tesszük a hasábokra vágott krumplit és a halszeleteket. Ezután következnek a zöldségek. Majd az egészet újra megismételj
Palacsinta tésztát készítünk a tejből, ásványvízből, lisztből, tojássárgákból, sóból és olajon megsütjük. A szardíniát elosztjuk 8 palacsintán, min
Ugrás a lap tetejére >>