A zöldéget kis kockákra vágva vajon megpirítjuk. A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a zöldséghez adjuk. Hozzáöntjük a bort, és vízzel felengedjük. A
A paradicsomot leforrázzuk, így könnyen eltávolíthatjuk a bőrét, majd felkockázzuk, és vajban pirítjuk a hagymával. A sózott hal filét vajjal bélelt tepsibe
A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
A sütőt 230 fokra melegítjük. A laposhalat fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, a
A felkockázott hagymát lepirítjuk a zsírban, megsózzuk, paprikázzuk, majd 2 dl vizet öntünk hozzá. Ezután belekerülnek a felaprított zöldségek. A zöldsége
A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Mindegyik halat egy prosciuttóba csomagolunk, és fogvájóval rögzítünk. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a hal
Elkészítési idő: kb 30 perc
Energiatartalom: 373 kcal/1566 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegendő. 4 evőka
A hagymákat felszeleteljük, a paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk. A összeset a babérlevéllel és a fűszerekkel vajon megpirítju
Ugrás a lap tetejére >>