A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy lazacot teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsomot
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy halfilét teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsom
A haldarabokat egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával le
Pác:
Keverjük össze az olívaolajat, a citromlét és a bazsalikomot. Helyezzük bele a halszeleteket, és pácoljuk egy éjszakát.
Másnap magas hőfokon süssük
A heringeket alul bevágjuk, szétnyitjuk, és kicsontozzuk. Farkát és uszonyait levágjuk. Rákenjük a paprikakrémet. A hagymát és a kétféle paprikát felszelete
A hal fejéből, uszonyaiból és gerincéből alaplevet főzünk. A halhúst felcsíkozzuk és hűtőbe tesszük.
A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felszeletelj
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 360 kcal/1512 kj adagonként
A paprikát kockázzuk fel. A mogyoróhagymát pucolás után vágjuk fel karikákra. A
A hagymát, a gyömbért, a chilit és a citromfüvet az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd hoz
Ugrás a lap tetejére >>