Az őzfilé mindkét oldalát süssük 5 percig forró olajban. Ízesítsük sóval, borssal, és hagyjuk kihűlni. Vágjuk 10 szeletre.
Tisztítsuk és mossuk meg a sal
Vajban megpirítjuk a hagymát, hozzáöntjük a lisztet, tejet, kicsit pároljuk, majd a ledarált húst, tojás sárgákat, fűszereket. Miután hűlni hagytuk. Hasábo
A sajt levét öntsük le és egy papírtörlővel a maradékot is itassuk le róla. Helyezzük el egy tálon a sajtot kockára vágva. Rendezzük mellé a szurokfűvet
Mossuk el hideg vízzel a lazacot. Szükség esetén távolítsuk el a maradék szálkákat. A borsmagokat morzsoljuk össze egy morzsában. Keverjük össze sóvak és c
Hasukkal lefelé fektetve óvatosan nyomkodjuk végig a szardellákat a hüvelyujjunkkal, majd óvatosan szedjük ki a gerincüket egy kis kés hegyével. A bőrös felü
A padlizsánt nyílt lángon megsütjük, majd leszedjük a héját. Húsát a hagymával és fokhagymával együtt felaprítjuk, majd hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt
A padlizsánt néhány helyen éles késsel megszurkodjuk, majd sütőbe tesszük, és puhára sütjük. Ezután hosszában elfelezzük, majd kikanalazzuk a húsát. A pa
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom