A kenyereket pirítsuk meg, majd mindkét oldalukat kenjük meg fokhagymával. A mozzarellát, a fokhagymát, a petrezselymet turmixoljuk össze a sült padlizsánnal, é
Alaplevet főzzünk a cukorból, ecetből és a fűszerekből, majd ezt hagyjuk kihűlni. A lilahagymát tisztítsuk meg és vékony karikákra szeleteljük fel. Az előz
Vágjuk ketté hosszában a papaját, a magjait szedjük ki egy kávéskanállal. Szeleteljük fel és egy tálon rendezzük el.
Csepegtessük rá a gyümölcsszeletekr
A papaját kimagozzuk, majd villával pépesítjük, és hozzákeverjük a limelevet és a vaníliás cukrot. A tejszínt felverjük, majd az egészet a gyümölcsös kev
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olívaolajat, a pestót, a paradicsomot és az articsókát. Töltsük meg a paprikákat az elkészített keverékkel, m
A paradicsomot leforrázzuk, így könnyebben eltávolíthatjuk a bőrét, majd felkockázzuk, és a vaj felén pirítjuk, fűszerezzük. A kész habart tojást összekev
A húst összedolgozzuk a rizzsel, a zellerrel, a tojással és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ebből a masszából gombócoka
A grillsütőt melegítsük fel. Tegyük rá a paradicsomszeleteket és sajtot, locsoljuk meg 1 evőkanál olajjal. 2-3 percig grillezzük. Tegyük a tányérra a paradic
Ugrás a lap tetejére >>