Karamellizáljuk a cukrot, vegyük le a tűzről és keverjük bele a tejet. Vágjuk fel a vaníliát, adjuk hozzá és főzzük 15 percig.
Tojásfehérjét cukorral és
A lisztet elkeverjük a sóval és a tojásokkal. Az olajbogyót apróra vágjuk, majd beleforgatjuk a tésztába.
A fokhagymát és a hagymát finomra vágjuk, és a t
Először is felverjük a tojássárgáját fehérjével együtt, hozzáadjuk a kevés tejet és kefírt, majd tovább verjük még kicsit, végül hozzáadjuk a vegetát
Először is felverjük a tojássárgáját fehérjével együtt, hozzáadjuk a kevés tejet és kefírt, majd tovább verjük még kicsit, végül hozzáadjuk a vegetát
A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, majd lábosba tesszük, és kevés sós vízben addig főzzük, amíg megpuhul, ezután áttörjük. A tojást egy tálban felverj
Forrósítsuk meg az olaj felét, és pirítsuk meg benne a hagymát, édesköményt és a krumplit. Adjuk hozzá a fokhagymás és ezt is pirítsuk meg. Zöldségeket sz
A lisztet összegyúrjuk az élesztővel, tojássárgájával, vajjal, sóval és egy kevés vízzel.
A hagymát felaprítjuk, és olajon megfonnyasztjuk. Rátesszük a
Először bepácoljuk a marhaszeletet. A cukrot, sót, borsot és a kakukkfüvet összekeverjük és ezzel alaposan meghintjük a hús minkét oldalát. 1 napig hűtőben
Ugrás a lap tetejére >>