Egy teflonserpenyőbe öntsünk bőségesen az olajból, hevítsük fel és üssünk bele egy tojást. Mindegyiket külön csináljuk meg. Süssük 1 percig, majd a fehé
A húst, a hagymát és a burgonyát azonos méretűre felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk, és ráhintjük a petrezselyemzöldet, majd megsütjük. A tésztát kinyújtjuk
A húst a vaj felével szép apróra daráljuk. Rántást készítünk lisztből, a maradék vajból, felöntjük a tejjel, és pár percig főzzük. A húst a rántásho
A tésztát sós vízben kifőzzük. A mogyoróhagymát és a kínai metélőhagymát finomra vágjuk. A gyömbért lereszeljük, a mogyorót felaprítjuk. Ezeket mind be
Kockázzuk fel a sertéshúst, majd jól dolgozzuk össze a tojással, a kolbásszal, a zsemlemorzsával és az apróra vágott petrezselyemmel. Fűszerezzük reszelt sze
A gombát felaprítjuk, és forró vajon megpároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a gombához keverjük, majd felaprított fokhagymával és a fűszerek
Készítsük el a tésztamasszát. A fügét vágjuk negyedekre, és locsoljuk meg konyakkal. Mártsuk a masszába, és forró olajban süssük ki.
Előkészület: 10 pe
Sós, forró vízben 10-15 perc alatt főzzük puhára a rizst. Szűrjük le és jól csepegtessük le. A megtisztított tojásokat süssük 2 percig az olajon, majd szed
Ugrás a lap tetejére >>