Gyümölcsökből pár szemet félre teszünk a díszítésre. A többit a cukorral összekeverve pépesítjük, a citromlevet és az almamustban oldott zselatint hozzáa
A csirkemellből 4 szeletet kiklopfolunk, majd alufóliára tesszük, úgy, hogy szélei fedjék egymást. Sózzuk, borsozzuk.
A maradék húst finomra daráljuk, hozzá
A fenyőmagot, az aszalt szilvát, a gyömbért, a zsályát, a chutney-t, a baconszalonnát és a brandyt botmixerrel kissé elkeverjük. Borssal megfelelően ízesítj
Almákat kettévágjuk, magházukat kiszedjük, húsukat kiszedjük és citromlével beecseteljük. Kivájt almahúst a megmaradt citromlével, cukorral, vaníliás cukor
A felvert tojásokat, tejszínt, sót összeöntjük, és zsíron palacsintasütőben kevergetés közben megsütjük.
A májat és a húst sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, feldaraboljuk, majd a besamellel, fűszerekkel, konyakkal és tejszínnel összeturmixoljuk. Folytonos keveré
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a tojással, az olajjal, sóval és annyi vízzel, hogy csorgatható állagú legyen. Sós, olajos vizet forralunk, ebbe csorgatjuk e
A felaprózott hagymákat és az összepréselt fokhagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, felöntjük a levessel és 20 percig főzzük. Ekkor a kakukkf
Ugrás a lap tetejére >>