A tojást habosra verjük. Hozzáadjuk a sütőport, a cukrot, a sót, és a megmosott, lecsöpögtetett, apróra vágott petrezselyemzöldet. Belekeverjük a lisztet, és 15 percig ha
A hagymát vágjuk apróra, és fedő alatt pároljuk puhára az olajon. A sütőt melegítsük elő 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig. Egy másik edénybe
A kenyérszeleteket megpirítjuk, közben kevés olajat csepegtetünk rá, majd a megpirított hagymaszeleteket rátesszük. Sózzuk, borsozzuk, a borból is csepegtetünk rá, majd a
Egy tálban összetörjük a túrót, majd hozzákeverjük a vajat, a felaprózott hagymát és a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Ugrás a lap tetejére >>