A lisztet keverjük össze a zsemlemorzsával, a reszelt parmezánnal és a puha vajjal. Szórjuk bele a kakukkfüvet, és dolgozzuk morzsásra.
A répát, a borsót, a
A jérce bőrét leszedjük, kicsontozzuk, a mellehúsát kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, toj
A joghurtot egy napig gézbe tesszük, hogy lecsöpögjön, a halenyvet pedig beáztatjuk. Másnap 6 dkg tejszínben főzni kezdjük, hozzáadjuk a joghurtot, sózzuk, bo
A joghurtot gézbe öntjük, majd hagyjuk, hogy a savó kicsöpögjön belőle, és összekeverjük kevés olajjal, a felaprózott bazsalikommal és sóval. A felaprózot
Fogunk négy poharat, és eloszlatjuk bennük az összemorzsolt babapiskótát, majd mandulalikőrt locsolunk rá. Az eper háromnegyedét összepasszírozzuk, elkeverjü
Finom szövetű anyagot teszünk egy szűrőbe, amelyet egy edény főlé helyezünk. Ebbe belerakjuk a joghurtot, amelyet sóval alaposan elkeverünk. Fél napig így ha
Juhsajtot felkockázzuk és üvegbe tesszük. Chilit apróra vágjuk. Fokhagymát a borssal együtt szétnyomjuk.
Kakukkfüvet, chilit, borsot, fokhagymát a sajthoz adj
Fogunk egy tálat, összekeverünk benne vörösbort, balzsamecetet, cukrot és feketeribizli lekvárt, majd ebbe áztatjuk a fügéket. A zsemléket elfelezzük, megpir
Ugrás a lap tetejére >>