A megtisztított gombát és hagymát felaprítjuk, majd a hagymát forró olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a gombát, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve megpároljuk. Amikor e
A feldarabolt gombát megpirítjuk a zsíron, megfűszerezzük. Összekeverjük a tejszínnel, felvert tojásokkal, és lepénynek megsütjük.
A gombát pároljuk meg a hagímával, tegyük bele a rizst, és engedjük fel a húslevessel. Sózzuk, paprikázzuk, majd amikor a rizs megpuhult, adjuk hozzá a tojást és az olajb
Egy vékony tortaformába sütőpapírt helyezünk, ebbe beletesszük az átgyúrt tésztát és előmelegített sütőben világos barnára pirítjuk.
Pároljuk üvegesre a hagymát, majd ad
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és 1 evőkanál forró vajon megfuttatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd megvárjuk amíg kihűl. A halról leöntjük a levet, a sprot
A sütőt előmelegítjük, a 8 muffinformát kiolajozzuk. A felszeletelt gombát, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd kihűtjük. Ekkor b
A megtisztított gombát lereszeljük. A hagymából egy keveset lereszelünk, és a gombához adjuk. Felaprítjuk a petrezselymet, majd a sóval és borssal együtt a gombához adjuk
A kenyereket pirítsuk meg. Keverjük össze a gorgonzolát, a tejszínt, és a diót. A pirítósokra tegyünk paradicsomkarikákat, majd kenjük rá a krémet.
Előkészület: 10 perc,
Ugrás a lap tetejére >>