A hagymák tetejét 2 cm mélyen bevágjuk, majd alufóliára tesszük. Ráfolyatjuk az olajat, sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük. Ezután az alufóliába csomagoljuk, rác
Egy serpeny?ben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a csilit, szórjuk meg a kakukkf?vel és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánf?szerezzük még, ha kell.
Öblítsük le forró vízzel a sz?l?leveleket, és fektessük konyharuhára. F?zzük meg a rizst. Az vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel, és egy serpeny?ben 1 ek. olajon pá
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét, a csilit és
A tojásokst pucoljuk meg, és hosszában vágjuk félbe. A sárgáját vegyük ki. A csirkemellet f?zzük meg, és hagyjuk kih?lni. Robotkpben keverjük össze a húst, a tojássárgájá
A csirkét megmossuk, csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk curryvel. A vajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a húscsíkokat. 5-8 percig pirítjuk, majd hozzáadju
A lisztet tegyük tálba, a közepében készítsünk egy mélyedést, öntsük bele a vizet és az olajat, majd dolgozzuk össze. 1 órát hagyjuk állni.
Pác:
keverjük össze az olív
A tojásokat f?zzük meg, és pucoljuk meg, majd vágjuk hosszéban félbe. A sárgákat vegyük ki. A garnélákat vágjuk össze, majd keverjük össze a mustárral, a mákszemmel, a bo
Ugrás a lap tetejére >>