Fogunk egy mély tálat, beletesszük a koriandert, a gyömbért, a citrom levét és héjat, a borsot, a sót, a köményt és az összepréselt fokhagymát. Az egészet alaposan elkeve
A wok-ban megpirítjuk a felkarikázott chilit, a felszeletelt újhagymát, és a vízszintesen elvágott kagylókat. Amikor a kagyló megpuhult, hozzáadjuk a szójaszószt és a vaj
A felaprózott ceruzababot sós vízben néhány percig f?zzük, majd egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a kagylók húsát, a tojást, a felkarikázott újhagymát, a rizslisztet, a
A tésztát készre f?zzük, majd lesz?rjük. Eközben a citrom héját lereszeljük, húsát pedig feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük a citromot, majd felöntjük a tejszínnel és a v
A felaprított hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a citromlevet. Kb. 10 perc elteltével sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a petrezselymet.
A tésztát készre f?zzük, majd lesz?rjük, és összekeverjük a pestoval és az olívaolajjal. Eközben a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, m
A tésztát olajos, vajas vízben készre f?zzük, majd lesz?rjük. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a bort, a babé
A tésztát olajos, vajas vízben megf?zzük, majd lesz?rjük. Eközben az összepréselt fokhagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felaprítot
Ugrás a lap tetejére >>