Fogunk egy mély tálat, beletesszük a koriandert, a gyömbért, a citrom levét és héjat, a borsot, a sót, a köményt és az összepréselt fokhagymát. Az egészet
A wok-ban megpirítjuk a felkarikázott chilit, a felszeletelt újhagymát, és a vízszintesen elvágott kagylókat. Amikor a kagyló megpuhult, hozzáadjuk a szójaszó
A felaprózott ceruzababot sós vízben néhány percig főzzük, majd egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a kagylók húsát, a tojást, a felkarikázott újhagymá
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a citrom héját lereszeljük, húsát pedig feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük a citromot, majd felöntjük a
A felaprított hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a citromlevet. Kb. 10 perc elteltével sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a petrez
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a pestoval és az olívaolajjal. Eközben a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát ol
A tésztát olajos, vajas vízben készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát
A tésztát olajos, vajas vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Eközben az összepréselt fokhagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát é
Ugrás a lap tetejére >>