Vágjuk apró darabokra a
t?kehalat, adjuk hozzá a
szójaszósz felét, és rázzuk össze. Fedjük le, és hagyjuk 15 percig állni. Keverjük össze a vizet és a
lisztet, majd keverjük hozzá a felvert
tojást. Ebbe a masszába tegyük bele a halakat. Hevítsünk olajat a wokban, és süssük ki a haldarabokat. Sz?r?kanállal sz?r?kanállal szedjük ki, és itassuk le róluk az olajat. Hagyjunk 2 ek. olajat a wokban, adjuk hozzá a karikára vágott póré
hagymát és a reszelt
gyömbért. Pároljuk pár percig, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Forraljuk fel, tegyük bele a halat, és f?zzük még 1 percig. Locsoljuk meg a szezámolajjal, és tálaljuk.
El?készület: 15 perc.
F?zési id?: 10 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>