Fogunk egy wok-ot, beleöntjük a halalaplevet, majd beletesszük az elfelezett citromfüvet, a limehéjat, a gyömbérgyökeret és a chilikrémet is. Elkeverjük, felfo
A felkockázott krumplit 5 percig főzzük, majd áttesszük a wok-ba, ahol a paprikacsíkokkal, a sárgarépával, a cukkinivel, a fokhagymával és a chilivel együtt m
A wokban megpirítjuk a felcsíkozott húst, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt mogyoróhagymát, az összepréselt fokhagymát, a felaprózott chili
A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, majd egy tálba tesszük, és összekeverjük a citromfűvel, a kókuszdióval és az újhagymával, majd sózzuk, borsozz
A zöldségeket tisztítsuk meg, és vágjuk kiesebb darabokra. Az ecetet forraljuk fel 5 dl vízzel, a cukorral és egy kis sóval. A kukoricát csepegtessük le. A zöl
A homáralaplevet forrósítsuk fel, és áztassuk benne 30 percig a babot. A rákokat mossuk meg. Az osztrigát keverjük össze a halszósszal és az összemorzsolt aj
A tintahalat hideg vízzel leöblítjük, majd nagyjából 2-3 cm- es karikákra szeljük. A szeleteket összekeverjük a szójaszósszal és fél órát hagyjuk állni,
A wok-ban megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, a felszeletelt zellerszárat, a felcsíkozott répát és paprikát, valamint a kukoricát és a cukorborsót. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>