A wok-ban megpirítjuk a rákhúst, a felkarikázott póréhagymát és a babcsírát, majd az egészet félretesszük. Helyére a tojásokat tesszük, és omlettet süt
Az előzőleg csíkokra szelt húst összekeverjük az étkezési keményítővel, valamint a szójaszósszal és az osztrigaszósszal. Ezután a húst forró olajban sű
A wok-ba öntjük a vízzel felvert tojásokat, majd ha készre sült, félretesszük és feltekerjük. Ezután a helyére tesszük a fokhagymát és a felaprózott hagym
A vékonyra szeletelt sárgarépát átsütjük forró olajban, majd az uborkát és a gyömbért hozzáadva úgy 2 percig tovább hagyjuk sülni. Ezután beletesszük a
A kagylókat mossuk meg, pácoljuk 10 percig a citromhéjjal és a szezámolajjal. Az újhagymát karikázzuk fel, a paradicsomot hámozzuk meg, negyedeljük fel, magozzu
A tintahal korongjait eltávolítjuk, majd húsát egyik oldalon felvágjuk, így az egészet szétterítjük. Ezután kereszt alakban négy részre felvágjuk. A kemény
A tintahal korongjait eltávolítjuk, húsát felnegyedeljük, és minden darabot kereszt alakban bevágunk. Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a babszószt, a hals
A felkockázott húst a wokban felmelegített olajban megpirítjuk, majd félretesszük. A felaprózott mogyoróhagymát és zellert, valamint az összepréselt fokhagym
Ugrás a lap tetejére >>