Keverjünk tésztát a lisztből, a kókusztejből, egy csipet sóval. A vajat olvasszuk fel, és keverjük a tésztába. A banánokat hámozzuk meg, és hosszában vágjuk ketté, majd f
A 3 cm-es kockákra vágott csirkemellfilét beleforgatjuk a felvert tojásba, amit előzőleg összekevertünk az étkezési keményítővel és a sambal manissal. Ezután előkészítjük
A tojásfehérjét kissé felverjük egy tálban, egy másikban pedig összekeverjük a fűszerport, a keményítőt és a sót. A felszeletelt cukkinit először a tojásfehérjébe mártjuk
Az endíviákat mossuk meg, majd töröljük szárazra, és vágjuk 5 cm hosszú darabokra. A fehérjéket verjük kemény habbá. A tojássárgákat keverjük simára, és forgassuk a tojás
A felolvadt garnélát leöblítjük, majd a fokhagymát a fokhagymanyomón keresztül átnyomjuk. A megtisztított zöldségeket elszeleteljük; a gyömbért felkockázzuk, a sárgarépát
a garnélák páncélját szedjük le, és mossuk meg őket. A felét pürésítsük robotgépben, a másik felét aprítsuk fel, és keverjük össze a pürével. Az üvegtészára öntsünk forró
A wok-ban megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, majd hozzáadjuk a currypasztát és a kurkumát, valamint a felszeletelt gombát és gyömbért. Néhány perc elteltével felöntj
A gombákat 10 percig forró vízben áztatjuk, majd a vízből 1 dl-t egy lábosba teszünk, a többit kiöntjük. Az áztatóléhez hozzákeverjük a rizsecetet, a cukrot, a szójaszósz
Ugrás a lap tetejére >>