A zöldségeket tisztítsuk meg, és vágjuk kiesebb darabokra. Az 
ecetet forraljuk fel 5 dl 
vízzel, a 
cukorral és egy kis 
sóval. A kukoricát csepegtessük le. A zöldségeket apránként tegyük az 
ecetes 
vízbe, és adagonként blansírozzuk. A 
fokhagymát és a 
hagymát vágjuk durvára, és a csilivel mozsárban törjük finomra. A wokban hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg benne 3 percig a csilis keveréket. Adjuk hozzá a zöldségeket a főző
vízzel együtt, és főzzük lassú tűzőn 2 percig. A 
szezámmagot pirítsuk meg szárazon egy serpenyőben. A zöldségeket szedjük egy tányérra, és szórjuk meg 
szezámmaggal. 
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>