A húst és a csontokat egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a szemes 
borsot és a 
zöldfűszereket, majd felöntjük 
vízzel. Felforraljuk, a habot eltávolítjuk róla, majd beletesszük a felcsíkozott zöldségeket. Így kb. másfél-két órán keresztül főzzük. Ezután a levest leszűrjük, a húst felkockázzuk. A felaprózott 
szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felszeletelt 
hagymát. A felkockázott 
krumplival és 
paprikával együtt a levesbe tesszük, majd forrástól számított 10 percig főzzük. Sózzuk, 
borsozzuk, a 
paprikával ízesítjük, majd a felkarikázott virslit is beletesszük néhány percre. Végül a húst visszatesszük, megmelegítjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>