Készítsd elő a töltelékhez valókat: túrót törd össze, almát reszeld le, meggyet, cseresznyét magozd ki.
A réteslapokat nedves konyharuhán terítsd szét,
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mik
A felkockázott zsírt jól dolgozzuk össze az átszitált liszttel, sütőporral, sóval, az összemorzsolt kenyérrel és 4 deci tejjel. Ezután adjuk hozzá a megtisz
Egy tálban keverjük jó alaposan össze a habosra vert tojást a túróval, a cukrokkal és a tejjel. Folyamatosan adagoljuk hozzá a sütőporos lisztet, a diót és a
150 g lisztből kupacot készítünk mélyedéssel a közepén, majd beledolgozunk 50 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, egy csipet sót, a citrom héjat és a felszeletelt v
A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, utóbbit verjük kemény habbá a sóval és a porcukorral. A vajat is verjük habosra a cukorral, a vaníliás c
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjét egy kevés sóval felverjük, majd hozzáadjuk a porcukro
Ugrás a lap tetejére >>