Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojásokat, 3 kanál narancslevet, 1 kanál narancshéjat, majd a lisztet is hozzáadjuk a mogyoróval, a
Egy tálban az összetört kekszhez keverjük a sárgabarackot, a mandulát, a pisztáciát, a cseresznyét, a gyömbért és az eszenciát, majd felöntjük a narancslé
Melegítsük fel a cukrot, a narancshéjat és levet, a narancslikőrt egy kis serpenyőben. Kevergetve főzzük, amíg a cukor elolvad. húzzuk félre és hagyjuk kihűl
Mossuk meg a fügét, majd tegyük tálba, öntsük rá a bort és 2-3 órán át állni hagyjuk. Ezután a fügét vegyük ki és talpas poharakba osszuk szét. A bort f
A felforralt tejszínbe keverjük a csokit, majd hűlni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a brandyt, majd elfelezzük a keveréket. Az egyik felébe beleszórjuk a mogyorót,
A felforralt tejszínbe keverjük a csokit, majd hűlni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a brandyt, majd elfelezzük a keveréket. Az egyik felébe beleszórjuk a mogyorót,
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot , a porcukrot és a rumot, majd kisebb adagokban keverjük hozz
A mazsolát beáztatjuk a borba. A tojássárgáját elkeverjük a cukorral, beleöntjük a tejet, a bort és a mazsolát, és a rumot. A zselatint félig feloldjuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>