A lisztet egy kupacban elhelyezzük a deszkán, mélyedést készítünk a közepébe, majd belerakjuk az 50 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojást és egy resz
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra. Pirítsuk meg a szezámmagot zsiradék nélkül. Keverjük el a kekszet a vajjal, és adjuk hozzá a szezámmagot. Egy kapcsos tort
A vajat habosra verjük 100 g kristálycukorral, a vaníliás cukorral és a tojással, továbbá belekeverjük a sütőporos lisztet és az egészet alaposan összekever
A liszthez keverjük a vajat, a tejfölt, a tojást, a citromlevet és a sót, majd az egészet alaposan összegyúrjuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Eközben a rebarba
A vajat habosra verjük 75 g cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a reszelt citromhéjjal és az egész tojással. Továbbá belekeverjük a lisztet és a sütőpor
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
250 g vajat összekeverünk 250 g cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a sóval, a búza- és kukoricaliszttel és a sütőporral. Az egészet alaposan összek
A tojások sárgáját, a kristálycukrot és a vizet habosra keverjük. Egy másik tálba összekeverjük a réteslisztet, a barackmaggal és a sütőporral, majd fokoza
Ugrás a lap tetejére >>