A fagyit szeletekre vágjuk és lehűtött kelyhekbe tesszük. Az elfelezett, kimagozott szőlőt eloszlatjuk rajta, majd rákanalazzuk a tejszínhabot. Végül meghintj
Tésztát készítünk, 10 dkg lisztből, 8 dkg vajból, 5 dkg porcukorból, 1 tojásból, fél dl tejfölből, és szódabikarbónából, majd kinyújtjuk, és félig me
Egy lábosba tesszük a kimagozott, meghámozott, felszeletelt almát, majd rászórunk egy kanál vajat, az egy kanál cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót és a citromh
Az almákat vágja karikákra aztán a körtéket is karikázza fel aztán a citromot is karikázza fel és utána kenje ki vékonyan Rama margarinnal és egy sor alma 1
Egy kisebb kuglóf- vagy őzgerincformát soronként rakva háromnegyed részig megtöltünk mindenféle idénygyümölccsel. A meggyet, cseresznyét kimagozva, a barac
A lisztbe tesszük a cukrot, a vajat, a mandulát, a fahéjat és a reszelt citromhéjat, majd az egészet alaposan összegyúrjuk. Egy gyúródeszkán kinyújtjuk a tés
A málnát pürésítjük, összekeverjük a felvert tejszínnel, majd fél órára mélyhűtőbe tesszük. Ezután egy kifolpackozott formába tesszük a vaníliagombóc
A Rama margarint felolvasztjuk, majd habosra keverjük a cukorral és egy kevés sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, majd kis adagokban a sütőporos lisztet is belekeverj
Ugrás a lap tetejére >>