A lisztet összekeverjük a sóval, cukorral és mandulával. A Rama margarint kis adagokban adjuk hozzá. Az élesztőt belemorzsoljuk a meglangyosított tejbe, majd a t
A barackokat félbevágjuk, kimagozzuk és a vízből és cukorből főzött szirupban megpároljuk, majd hagyjuk lecsöpögni. Édes tejben főtt rizsből teszünk bele
A narancsok levét kifacsarjuk, majd 3 decit felforralunk a cukorral. Ebben főzzük 5 percig a feldarabolt rebarbarát, majd leszűrjük, a levet félretesszük, a rebar
A pudingport megfőzzük 2 dl tejjel és 1 evőkanál cukorral.
A kefírt összekeverjük a cukorral, a Rama margarinnal, tojással és a sütőporos liszttel. Kivajazot
Vágjuk a rebarbarát 2-3 cm-es csíkokra. Tegyük egy lábosba, adjunk hozzá málnaszörpöt és cukrot. Hagyjuk állni, majd pároljuk puhára.
Kenjünk ki egy hőál
A megtisztított rebarbarát felszeleteljük, majd a cukorral lábosba tesszük, kb. 10 percig pároljuk, majd egy jénaiba átrakjuk. Eközben a vajat, a cukrot, a keksz
A rabarbarahasábokat, a cukrot és a körtelekvárt forraljuk fel, majd fedjük le és mérsékeljük a hőfokát. 10-15 percig főzzük. Tegyük félre hűlni. A még m
Egy tálban keverjük össze a rebarbarát és a citromhéjat, egy másikban pedig a lisztet, a cukrot és a sütőport. Egy harmadik tálban összedolgozzuk a tejet, a t
Ugrás a lap tetejére >>