Öblítsük át a ribizlit és csepegtessük le. A cukorhoz adjunk fél deci vizet és kezdjük el hevíteni. Főzzük néhány percig folyamatos kevergetés mellett, maj
Egy tálban összekeverjük a vajat a tojássárgájával és a cukorral, majd belekeverjük a sütőporos lisztet és a darált diót is. Egy előkészített tepsibe tö
A gőz felett megolvasztott csokit kihűtjük, majd hozzákeverjük a diót, a sütőporos lisztet. Egy tálban összekeverjük a vajat, a porcukrot és az összes tojás
150 g lisztből kupacot csinálunk mélyedéssel a közepén, ebbe tesszük a 40 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és 2 tojássárgáját. Ennek a tetejére tesszük
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet az olajjal, a sörrel, a likőrrel, majd fél órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, kiszaggatjuk, megkenjük tojással, maj
Egy lábosba tesszük a borókabogyót és a cukrot, majd felöntjük a borral, és az egészet felforraljuk, majd még egy órát főzzük. Ekkor beletesszük a ribizlit
Egy tálban a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a ricottát, a citromhéjat, a pisztáciát és a citromlevet is. Egy másik tálban a vaníl
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
Ugrás a lap tetejére >>