Egy tálban keverjük össze a lisztet, a süt?port, a Rama margarint és a cukrot. Az áttört gesztenyepürét eldolgozzuk a piskótamorzsával, a vaníliás cukorral és a habbá ver
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk
A vajat habosra keverjük a gesztenyepürével, a porcukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a tojásokkal és a tojássárgájákkal, majd hozzákeverjük a süt?poros lisztet, a di
El?z? nap áztassuk be a tejbe és a rumba a megmosott mazsolát, majd másnap sz?rjük le. A bef?ttet is sz?rjük le, majd magozzuk ki. A gesztenyemasszát gyúrjuk össze a rum
A tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A réteslisztet, a gyömbérport, és a süt?port összekeverjük, fokozatosan adagoljuk a tojássárgájához, és jól elkever
A hozzávalókat összekeverni, és lehet sütni. Minden egyes sütés el?tt be kell olajozni a süt?t.
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Elkészítése:
A Rama margarint és a cukrot habver?vel krémesre keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A süt?port, a vaníliás cukrot és a lisztet összekeverjük
Ugrás a lap tetejére >>