A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze óvatosan az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepes h?mérsékleten süssük készr
A tojásfehérjét verjük habbá a porcukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót is (kivéve a lekvárt). Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett te
A süt?poros lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beleteszünk 50 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a tojást, 2 ev?kanál vizet és a 75 g felszeletelt vajat. Az egészet
A süt?poros lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 75 g cukrot, 1 vaníliás cukort, 2 ev?kanál vizet és a sót, majd 100 g szeletelt vajat is teszünk bele é
Keverjük össze a tojásokat a cukorral, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Öntsük a masszát kivajazott formába, és süssük 30 percig 200 fokon.
El?készület: 20 perc.
Sü
A lisztb?l, vajból, cukorból, tojásból és borból tésztát gyúrunk, majd a h?t?ben pihentetjük. Eközben a lereszelt almát összekeverjük a citromlével, a mézzel és a f?szere
Ugrás a lap tetejére >>