Egy közepes méret? (25 x 35 cm-es) tepsit kibélelek süt?papírral. A süt?t 180°C-ra el?melegítem. A mazsolát forró vízzel leöblítem. A vajat, vagy a süt?Rama margarint hab
Keverjük össze a hozzávalókat. A vajat keverjük el a barna cukorral. Öntsük a masszát egy tepsibe, öntsük rá a barna cukros masszát, és süssük meg.
El?készület: 15 perc.
A cukrot folyamatos kevergetés mellett felhevítjük, majd belekeverjük a vajat és a mézet, és addig kevergetjük, míg s?r? szirupot nem kapunk. Ezután beletesszük a gyömbér
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. A vajat keverjük el a cukorral és a tojásokkal. Keverjük össze a lisztet a fahéjjal, a szódabikarbónával, a gyömbérrel és a szerecsendió
A tojások sárgáját, a kristálycukrot és a vizet habosra keverjük. Egy másik tálba összekeverjük a réteslisztet, az ?rölt szegf?szeggel, és a süt?porral, majd fokozatosan
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd egy napig a h?t?ben pihentetjük. Másnap kinyújtjuk, négyzetekbe vágjuk, amikkel a kosárkákat béleljük ki. A kilógó széleket vá
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a zsírt, a tojás sárgáját, a tejben futtatott éleszt?t és a sót. Az ebb?l kapott tésztát 5 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk
Egy tálban összekeverjük a kekszet, a vajat és a kókuszreszeléket, majd az egészet egy süt?papírral kibélelt tepsibe tesszük. Elsimítjuk a tetejét, majd fél órára h?t?be
Ugrás a lap tetejére >>