A tojásfehérjékb?l vert kemény habhoz óvatosan hozzákeverjük a porcukrot, majd 2 ev?kanálnyi habot félreteszünk. Ezután a többi habhoz hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a man
A puha vajat a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, majd beleforgatjuk az ?rölt mandulát és a lik?rt.
A lisztet és a süt?port összekeverjük, és a felét a tész
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beleteszünk 125 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a fehérbort és a felszeletelt vajat. Az egészet lágy tésztává gyúrjuk, majd p
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Keverjük ki a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az olvasztott vajat, a bort, 2 csésze liszt és a süt?port. Keverjük
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Keverjük ki a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az olívaolajat, a bort, 2 csésze liszt és a süt?port. Keverjük ki, é
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Keverjük ki a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az olvasztott vajat, a bort, 2 csésze liszt és a süt?port és a citro
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Keverjük ki a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az olvasztott vajat, a bort, a liszt és a süt?port. Forgassuk bele a
Elkészítés:A tészta hozzávalóit dolgozzuk össze annyi tejjel,hogy nyújtható legyen.A tésztát hat részre osztjuk.Két lapot kinyújtunk,és külön-külön megsütünk.A többi négy
Ugrás a lap tetejére >>