Keverjük össze a lisztet, a süt?port és a vajat. Vajat vágjuk kockára, és morzsoljuk össze a liszttel. Adjunk hozzá 1 tojást és 1 tojássárgáját. Szórjuk bele a f?szerkeve
A mézet összekeverjük a cukorral és a vajjal, és kis lángon felolvasztjuk, majd hagyjuk kih?lni. Ezután egy tálban összekeverjük az aprított cukrozott gyümölcsökkel, a to
A süt?t melegítsük el? 190 fokra. Olajozzunk ki 6 felfújtformát. A margarint keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojásokat, az ?rölt mandulát, a f?szereket, és
A méz, a vaj és a cukor keverékét elkezdjük melegíteni egy lábasban, majd belekeverjük a tojásokat, a fahéjat, a kakaóport, a szegf?szeget, a gyömbérport, a mandulaaromát
Egy tálban jól összekeverjük a süt?poros lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral, a mandulaesszenciával, a sóval, a fahéjjal, a szegf?szeggel, a kardamonnal, a tojással,
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott mass
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Ugrás a lap tetejére >>