A felvert tojás keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kiliszteze
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott mass
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor, málnalekvár és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban k
Fogunk egy keverőtálat, beleszórjuk a lisztet, a kakaóport, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, a mézeskalácsfűszert majd beleteszük a tojást, a Rama margarint, és be
Kis lángon és folyamatos kevergetés mellett felhevítjük a mézet vagy a melaszt a cukorral, a vajjal és a tejjel, majd miután kihűlt, belekeverjük a tojásokat, az aromát,
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük egy sütőpapírral kibélelt tortaformába. Villával szurkáljuk meg. a keményítőt keverjük ki egy kis tej
A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a sóval, a kardamommal, a fahéjjal, továbbá a liszttel, a sütőporral, a mandulával és a kand
A karamellszirupot összekeverjük a cukorral, a sóval és az olajjal, majd olvadásig melegítjük. Kissé hagyjuk hűlni, majd belekeverjük a tojást, a kakaóport, a citromaromá
Ugrás a lap tetejére >>