A sütőporos lisztet összekeverjük a porcukorral, a sóval, a fahéjjal, a vajjal és a mogyoróval. Sima tésztává dagasztjuk, majd kézzel is átgyúrjuk, ha túl ragacsos hűtőbe
A tojássárgákkal keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott tésztát tegyük
A habot elkeverjük a porcukorral, majd a megolvasztott, és kihűtött Rama margarint is beledolgozzuk. Egy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval, majd kikent, és kilisz
A lisztkupac közepére mélyedést csinálunk és belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a rumaromát, a fahéjat, a tojássárgájákat és a vajat, majd az egészet alaposan össz
Egy lábosba tesszük a cukrot, a fahéjat és a tejet, majd forralni kezdjük. Közben a rizst vajon megpirítjuk, majd felöntjük a tejjel, és puhára főzzük. Amikor elkészült,
A lisztet összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojássárgájákkal és az olvasztott vajjal, majd alaposan összedolgozzuk a masszát és lefedve pár órára hűtőbe te
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, amit egy tálban, letakarva egy napra hűtőbe teszünk. Másnap 5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és perecformával kiszaggatjuk. A
A tojásfehérjékből vert kemény habhoz lassanként hozzáadagoljuk a fahéjat és 150 g cukrot, majd a mandulát és a habot hűtőbe tesszük. A deszkát megszórjuk a megmaradt cuk
Ugrás a lap tetejére >>