Spárgát vágjuk 5 cm-es darabokra, borsóhüvelyt harántcsíkokra, zöldbabot pedig darabokra. Póréhagymát aprítsuk finomra.
Spárgát, babot blansízozzuk pár percig, majd sz
Forrósítsunk fel 3 ek. olajat, dinszteljük meg benne a hagymát és a fokhagymát. Tegyük bele a cukkinit, paprikát és pirítsuk tovább.
Adjuk hozzá a paradicsomot, pürét, b
Babot forraljuk fel, majd szűrjük le. Főzzük ki a pennét, és csepegtessük le.
Tegyük a babot tűzálló tálba, öntsünk rá olajat és a levest, keverjük hozzá a fokhagymát,
Főzzük meg a tésztát, szűrjük le, majd keverjük össze a vajjal. Ízesítsük.
Vajazzunk ki egy tortaformát, és rakjunk az aljára és széleire tésztát. Szószhoz olvasszuk me
Főzzük meg sós vízben a tésztát, szűrjük le, és tegyük vissza a fazékba.
Vágjuk hosszában ketté a padlizsánt. Húsukat kereszt alakban vagdaljuk be, de nem sértsük meg a
A vajat olvasszuk meg, adjuk hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát, a fenyérfüvet, a chilit, a curryport és a gyömbért, majd lassú tűzőn főzzük 5 percig. Tegyük bele a sütőt
Vágd akkora darabkákra a tofut, mint 1-1 dobókocka. Tisztítsd meg a zöldségeket, karikázd fel az újhagymát és a karottát, vágd metéltre a kínai kelt.
A reszelt gyömbért
A burgonyát és a tofut felkockázzuk. A pecsenyezsírt felhevítjük a wokban, majd a tofut megfuttatjuk rajta. Kiszedjük, majd a maradék zsiradékra tesszük a zöldségkeveréke
Ugrás a lap tetejére >>