A szójaszeleteket megf?zzük f?szeres vízben, majd lesz?rjük (nem facsarjuk ki). A lisztekb?l, vízb?l és a keményít?b?l folyékony masszát készítünk, ebbe mártjuk bele a sz
A megtisztított, felszeletelt padlizsánt lef?szerezzük, bepanírozzuk és zsírban megsütjük.
A vékony sajtszeleteket rátesszük egy-egy szelet zsemlére, és együtt mártjuk bele ?ket a tésztába. Így rántjuk ki a forró zsírban. Ha éleszt?t is morzsolunk a tésztába, a
A sajtot és a szemlét szeleteljük fel. Készítsünk tésztát a tojásból, lisztb?l, tejb?l. Adjuk hozzá a sót és az éleszt?t. Minden szelet zsemlére tegyünk egy sajtot, nyomj
Megtisztítjuk a spárgákat és enyhén sós, cukros vízben puhára f?zzük ?ket. Belehempergetjük lecsöpögés után lisztbe, tojásba és morzsába, majd pirosra sütjük. Köretként s
A szeitánt felszeleteljük, majd a f?szerkeverékkel ízesítjük.
A liszthez annyi vizet adunk, hogy palacsintas?r?ség? legyen, majd kurkumával és sóval ízesítjük.
A szeit
Megtisztítjuk a tököt és felszeleteljük, majd lesózzuk és állni hagyjuk. Mikor felolvadt rajta a só, beforgatjuk a szeleteket lisztbe, tojásba és morzsába, és kisütjük, d
Töltelékhez vágjuk 2 cm-es darabokra a padlizsánt és a cukkinit. Padlizsánt sóssuk meg, hagyjuk hogy levet engedjen, majd csepegtessük le.
Paradicsomot blansírozzuk meg
Ugrás a lap tetejére >>