A szójaszeleteket megfőzzük fűszeres vízben, majd leszűrjük (nem facsarjuk ki). A lisztekből, vízből és a keményítőből folyékony masszát készítünk, ebbe mártjuk bele a sz
A megtisztított, felszeletelt padlizsánt lefűszerezzük, bepanírozzuk és zsírban megsütjük.
A vékony sajtszeleteket rátesszük egy-egy szelet zsemlére, és együtt mártjuk bele őket a tésztába. Így rántjuk ki a forró zsírban. Ha élesztőt is morzsolunk a tésztába, a
A sajtot és a szemlét szeleteljük fel. Készítsünk tésztát a tojásból, lisztből, tejből. Adjuk hozzá a sót és az élesztőt. Minden szelet zsemlére tegyünk egy sajtot, nyomj
Megtisztítjuk a spárgákat és enyhén sós, cukros vízben puhára főzzük őket. Belehempergetjük lecsöpögés után lisztbe, tojásba és morzsába, majd pirosra sütjük. Köretként s
A szeitánt felszeleteljük, majd a fűszerkeverékkel ízesítjük.
A liszthez annyi vizet adunk, hogy palacsintasűrűségű legyen, majd kurkumával és sóval ízesítjük.
A szeit
Megtisztítjuk a tököt és felszeleteljük, majd lesózzuk és állni hagyjuk. Mikor felolvadt rajta a só, beforgatjuk a szeleteket lisztbe, tojásba és morzsába, és kisütjük, d
Töltelékhez vágjuk 2 cm-es darabokra a padlizsánt és a cukkinit. Padlizsánt sóssuk meg, hagyjuk hogy levet engedjen, majd csepegtessük le.
Paradicsomot blansírozzuk meg
Ugrás a lap tetejére >>