A feldarabolt zöldbabot és a borsikafüvet egy forró vízzel teli lábosba tesszük, és kb. fél óra alatt készre főzzük. Ekkor leszűrjük, és eloszlatjuk a tányérokban. Eközbe
A sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a kis kockákra felaprított vöröshagymát. Összekeverjük a zabpehellyel, majd hozzáadjuk a tojást is. A fokhagymával, kechuppal, mustár
A felaprózott hagymát olajon megpároljuk, majd hozzákeverjük a gyömbért, a fahéjrudat, a köményt, a koriandert és a borsot. Eközben a felcsíkozott répát a zöldségleves fe
Egy liter vizet sóval ízesítünk, majd felforraljuk, és készre főzzük benne a bulgurt.
A wokban olajat forrósítunk, majd a felaprított hagymát és reszelt sárgarépát megf
Főzzük meg a tésztát, majd szűrjük le. Forrósítsunk sós vizet, blansírizzuk meg a kukoricát és a répát, majd ezt is szűrjük le.
Wokban forrósítsunk fel kukoricaolajat,
A babot és az árpagyöngyöt egy éjszakára vízbe áztatjuk.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta. Ráhintjük a pirospaprikát, maj
A hagymát meghámozzuk, kalapját eltávolítjuk, majd belsejét kiszedjük. Sós vízben kb. 10 percet pároljuk, majd hűlni hagyjuk, Eközben a kiszedett hagymát felaprózzuk, öss
Forrósítsunk fel 1 ek. olajat, és pirítsuk meg benne a hagymát, citromlevet, padlizsánt, fokhagymát. Tegyük hozzá a paradicsomlevet, majd ízesítsük. Keverjük hozzá a püré
Ugrás a lap tetejére >>