Az alaposan megtisztított spárgát sós vízben puhára főzzük, majd kivajazott tálba rakjuk rétegelve a reszelt sajttal. A tetejét sajttal zárjuk le. A vajat fel
Hagyományos módon sós palacsintát készítünk: a tojást elkavarjuk a sóval, majd a tejjel és liszttel keverjük el. Az átlagosnál kicsit sűrűbb palacsintatés
Melegítsük fel az olajat, és süssük benne a hagymát 5 percig, adjuk hozzá a spenótot és a bazsalikomot, majd főzzük még 2 percig. Vágjuk finomra, és a feles
Vajazzunk meg egy tűzálló tálat.
Fazékban olvasszuk fel a vaj felét, dinszteljük meg benne a mogyoróhagymát, fokhagymát és a gombát. Keverjük bele a spenó
Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. Tegyük tepsibe egy rétegben a padlizsánt, a cukkinit, a hagymát. Felvágott felükkel lefelé! Locsoljuk meg olajjal. Sózzuk,
A vokban forrósítsuk fel az olajat és a hagymát süssük 2 percig az olajon. Adjuk hozzá a currykrémet és süssük még 1 percig. Öntsük hozzá a kókusztejet, m
A padlizsánokat megmossuk, felkarikázzuk. Picit megsózzuk, hagyjuk egy ideig állni, majd a kicsapódott nedvét leitatjuk. A szeleteket megborsozzuk, rárakjuk a fokh
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom